Si-a presimtit MOARTEA? Detalii socante din ultimele zile de viata ale fotbalistului Alexandru Ionita

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 aug 2021, 19:15

Fotbalistul Alexandru Ionita si-a presimtit moartea. O spune, cu ochii in lacrimi, prietena lui. Nu este singura care il plange pe tanarul plecat dintre noi la numai 19 ani.

Un sat in doliu! Mama, tatal, sora, iubita, alaturi de prieteni il plang pe Alexandru Ionita. Inca nu realizeaza ca Bebe, cum ii spuneau toti, va lipsi de pe teren.  Parca mai ieri era pe gazon si inscria ultimul gol.

"Nu concepeam ca viata lui sa se sfarseasca asa!". Durerea e atat de mare incat fiecare cuvant pe care il rosteste o sfredeleste pe sora tanarului. Nimic nu ii alina sufletul.

O durere surda amestecata cu lacrimi amare.

Abia facea primii pasi in marea lume a fotbalului! Era in plina ascensiune si cu dorinta de a ajunge in echipa "Rapidului". Alexandru Ionita avea doar 19 ani. Fotbalul era mai presus de orice. O pasiune nebuna. A fost imprumutat la CS Cornu, o formatie din Liga a patra iar oficialii de la Rapid i-au promis ca din iarna urma sa revina in Giulesti.


Cu doua zile inaintea tragediei juca in meciul cu Valenii de Munte. Echipa sa a iesit invingatoare: "a fost unicul gol al partidei din partea lor", rememormeraza scena sora lui Bebe. Desi era mai mic decat sora lui, a stiut sa ii fie aproape. Sa fie umarul pe care ea sa planga!

Valentin, prietenul sau a venit tocmai din Italia sa-l conduca pe ultimul drum pe prietenul pe care il admira: "unul dintre cei mai ambitiosi fotbalisti pe care ii cunosc si super talentat".


Roxana, iubita lui, a fost ultima care l-a vazut in viata in acea dimineata fatidica! De la ea a plecat pe drumul care i-a curmat viata, dimineata devreme!
##VIDEO124119##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta