Si-a PREVESTIT sfarsitul! Florin Cioaba A STIUT ca va muri

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 31 ian 2017, 16:14

Stia ca va merge pe ultimul drum. Asta sustin apropiatii regelui Cioaba care povestesc ca inainte cu o saptamana de a pleca in vacanta in Antalya, raposatul ar fi avut un vis ciudat, in care ar fi vorbit cu Dumnezeu. Le-ar fi spus rudelor ca Domnul l-ar fi chemat la el.

Cu lacrimi in ochi supusii vorbesc despre regele lor pe care il asteapta acasa.cDupa doua zile de negocieri si 22 de mii de euro platite spitalului in care Cioaba si-a gasit sfarsitul, familia a luat astazi la pranz sicriul lui Florin Cioaba si a plecat spre Bucuresti.

 

In aceasta seara sicriul cu trupul neinsufletit ar trebui sa ajunga pe  aeroportul Henry Coanda, cu o cursa de linie.

 

De aici, urmeaza sa fie preluat de o masina mortuara si dus direct la Sibiu. Cel mai probabil Florin Cioaba va fi inmormantat vineri in cimitirul municipal din Sibiu.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Familia

a concesionat deja doua parcele pe aleea principala, langa mormantul tatalui sau Ion Cioaba. Muncitorii angajati au inceput deja sa amenajeze cavoul.

 

Intre timp, la Sibiu incep sa se adune romii din poata tara. Vor sa il conduca pe ultimul drum pe cel care le-a fost rege.

 

La inmormantarea de vineri sunt asteptati zeci de mii de romi. Ceremonia de inmormantare va fi oficiata de mai multi pastori penticostali si baptisti din tara si strainatate.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.