Si-a prins sotul ca o insela si S-A RAZBUNAT pana l-a bagat IN SPITAL! Nu o sa-ti vina sa crezi ce i-a putut face FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 feb 2017, 18:33

Femeile reactioneaza diferit atunci cand afla ca au fost inselate de partenerul de viata.

Unele dintre ele sunt dispuse sa ierte, altele aleg separarea. Sunt insa doamne care, nu doar ca ii dau papucii alesului, ci aleg sa se razbune crunt pe el.

 

Este si cazul de mai jos. Cindy Wilson Ham, o femeie in varsta de 42 de ani, a descoperit ca sotul ei avea un copil in varsta de 18 luni cu o alta femeie. Asa ca s-a decis sa actioneze.

 

Dupa 25 de ani de casnicie a divortat de el si l-a dat afara din casa. Nu s-a rezumat insa la atat. L-a chemat si la o cina de adio. Ce i-a pus insa in farfurie intrece orice imaginatie.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Care este relația dintre Alin Oprea și copiii săi în acest moment? „Ei demonstrează în orice poziție cât de apropiați și cât de susținători sunt pentru mama lor.”

 

Femeia

a facut o placinta umpluta cu excremente de caine, carne si legume. Barbatul nu si-a dat seama ca ceva este in neregula si a mancat tot.

 

Cand fosta sotie i-a spus insa ce a pus in placinta, acestuia i s-a facut atat de rau incat a trebuit sa fie internat in spital. Credeti ca doamna a exagerat?