Si-a pus asta sub limba inainte de culcare si a ramas blocat dupa ce s-a trezit dimineata! Uite despre ce este vorba si ce i s-a intamplat

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 02:58

Din pricina stresului, a grijilor si a muncii intense, tot mai multi oameni nu reusesc sa se odihneasca asa cum trebuie.

Desi medicii recomanda ca perioada de somn sa fie de minimum 7-8 ore, cei mai multi dintre noi abia daca dorm 6 ore. Rezultatul? Diminetile devin un chin, iar organismul se simte mai obosit decat atunci cand s-a culcat.

Exista insa un truc simplu, care te poate ajuta sa ai un somn mai intens si, in consecinta, sa te odihnesti mai bine. Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci o lingurita de sare de Himalaya cu 5 lingurite de miere.



Ulterior, in fiecare seara, inainte de culcare, pune o mica parte din acest amestec sub limba. Sarea va regla nivelul de melatonina si serotonina, hormoni esentiali pentru organismul nostru.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.