Si-a pus ghimbir pe burta, dupa care s-a infasurat in celofan si a stat asa timp de 4 ore. E incredibil cum arata dupa ce si l-a dat jos! Uite ce se intampla daca faci asta

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 23 sep 2020, 06:35

Daca vrei sa mai reduci putin din diametrul taliei dar nu vrei sa apelezi la fel de fel de medicamente, si nici nu esti dispusa sa tii o dieta, poti incerca trucul de mai jos.

Pentru realizarea lui ai nevoie de o lingura de ghimbir, crema de corp, o folie lunga din plastic, un elastic si un prosop. Mai intai, pentru a deschide porii, trebuie sa umezesti prosopul cu apa calda si sa-l tii infasurat direct pe piele timp de 5-10 minute.

Ulterior rade ghimbirul, amesteca-l cu lotiunea de corp si aplica pe abdomen, dupa care infasoara-te cu folia de celofan, pe care trebuie sa o fixezi cu banda elastica.



Stai asa timp de 4 ore, dupa care clateste zona. Urmeaza aceasta procedura zilnic. Dupa o saptamana vei remarca faptul ca esti deja mai supla.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.