Si-a pus pe Facebook o poza in care isi arata burta de gravida. Astepta like-uri si felicitari, dar prietenii ei au sunat imediat la politie cand au vazut imaginea: "Nenorocito!" Uite ce detaliu socant a lasat la vedere femeia asta

Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 02 mar 2017, 11:03

Perioada sarcinii este una extrem de importanta in viata unei femei.

Viitoarea mamica nu mai este responsabila doar pentru viata ei, ci si pentru viata bebelusului din pantece. De aceea ea trebuie sa renunte la obiceiurile nocive.

Exisa insa doamne care nu tin cont de acest lucru si continua excesele. Este si cazul de mai jos. Totul a inceput dupa ce tanara din imagine a postat pe Facebook o fotografie in care isi arata burta de gravida.

Nimic ciudat pana aici.

Doar ca, dupa ce au vazut imaginea, prietenii ei au sunat imediat la politie. Motivul este socant! Acestia au vazut pe masa de langa ea un detaliu infiorator: un ac si o seringa.

In plus se poate observa cu ochiul liber faptul ca viitoarea mama poarta un garou la mana stanga; acest lucru nu inseamna decat ca ea isi administrase recent droguri.

Femeia este acum sub mana autoritatilor si este atent supravegheata.

Astfel, copilul care se afla in pantece are o sansa reala la o viata normala.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Source: Mom Posts Picture Of Her Baby Bump. Cops Are Hunting Her Down For What’s In Background by internetroi on Rumble

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.