Si-a pus periuta de dinti la fiert! Nimeni nu credea ca poate obtine rezultatul asta, dar cand a terminat, a fost uluitor!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 03:17

Unii oameni sunt extrem de creativi si fac unele lucruri la care nu te-ai fi gandit niciodata ca se pot face.

Daca esti o persoana care poarta bratari, video-ul pe care il vei urmari mai jos, te va ajuta sa realizezi cele mai tari accesorii de pus la mana din cate ai vazut pana acum.Si poti face asta fara nicio cheltuiala.

Katrina Sherwood a postat pe canalul ei de Youtube un filmulet in care iti arata metoda ingenioasa de a face bratari din plastic. Daca ai la dispozitie una sau mai multe periute de dinti care nu iti mai sunt de folos, le poti pune la fiert si vei putea realiza aceste minunate accesorii.

Daca nu ai, poti merge la supermarket si poti achizitiona unele foarte ieftine. Daca vrei sa vezi cum poate fi transformata o periuta de dinti intr-o bratara extrem de trendy, atunci urmareste video de mai jos!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.