Si-a riscat libertatea pentru cateva jocuri video furate dintr-un magazin!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:52

Cat de pasionat sa fii la varsta de 50 de ani de jocurile video incat sa-ti risti libertatea pentru ele?

Fix sapte secunde, atat i-a luat individului cu parul carunt sa sustraga cateva dvd-uri cu jocuri video de pe raft! Le-a rasfirat cu mana, s-a prefacut ca se uita dupa ceva anume, le-a luat, pur si simplu, de pe raft si...le-a introdus in buzunarul interior al gecii.

Dupa care, sa vedeti ce strategie adopta pentru ca vanzatorul sa nu-l ia la-ntrebari! Da o raita cu privirea prin magazin, face trei pasi in fata...
Se-ntoarce de unde a plecat, ca si cum ar cauta ceva, pare sa-l intrebe ceva pe angajatul magazinului de la casa, isi roteste privirea iarasi spre raftul de unde a sustras mai devreme dvd-urile si...isi face usor, usor drum spre iesire. Nu pleaca brusc pentru a nu da de banuit! Se opreste timp de trei secunde in fata produselor expuse pe usa de la intrare, analizeaza atent obiectele si ...iese! Convins ca strategia ii merge de minune, barbatul revine in magazin si...respecta
procedura de dinainte intocmai.

Cauta cu privirea de soim produsele pe acelasi raft de pe care a mai luat cate ceva cu putin timp in urma, intreaba vanzatorul de ceva anume, se apleaca atent spre raftul din fata, tine parca strategic mainile stranse la spate, cat sa nu dea de banuit, apoi, pune, in cele din urma, mana pe dvd-urile expuse. Deodata, trece la actiune!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Dupa ce a analizat cu atentie „oferta”, individul n-a rezistat tentatiei si...s-a

servit din nou cu doua dvd-uri cu jocuri. N-a mai zabovit mult si...dus a fost! Scenele s-au petrecut in urma cu aproximativ o saptamana, iar protagonistul este un barbat in varsta de 50 de ani, din Dej. Prejudiciul  consta in cateva jocuri video, un card de memorie si doua boxe pentru telefonul mobil. Politistii l-au identificat pe barbat pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere. Pentru fapta sa, el risca pana la trei ani de puscarie, timp destul sa se gandeasca daca jocurile video au meritat tot balciul.