Si-a riscat viata pentru cele mai bune imagini! Cameramanul Stirilor Kanal D din judetul Neamt a fost suprins de o explozie uriasa

Autor: A.M. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 21:03

Sunt scene dramatice langa o pensiune din judetul Neamt. Flacarile au cuprins acoperisul cladirii si se extind tot mai mult. Cameramanul Stirilor Kanal D se apropie pentru a filma.

Priviti aceste imagini. Butelia care a produs explozia a fost aruncata din interiorul cladirii. Cameramanul Stirilor Kanal D isi face meseria in ciuda riscului enorm. In pericol si mai mare sunt pompierii care sunt obligati sa se aprope de flacari.
Nu sunt cuvinte mari. Interventia este una extrem de complicata. De-a dreptul exploziva!

Pompierii primesc tot mai multe intariri.Dupa cateva zeci de minute ajunge si autoscara de interventie.

Utilajul le permite pompierilor sa directioneze jetul de apa.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pompierii au reusit sa lichideze incendiul dupa cateva ore extrem de complicate.

Din fericire, nimeni nu a fost ranit. Cei 5 tineri care se aflau in interior au reusit sa se salveze inainte ca flacarile sa faca ravagii! Ancheta care a inceput deja urmeaza sa stabileasca de la ce a inceput focul.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.