Și-a riscat viața pentru like-uri. Un bărbat inconștient s-a filmat pe garnitura unui metrou în mișcare, în Capitală

Author: Diana Bostan
Actualizat: 06 ian 2024, 12:17

Inconștiență la metrou

Sursa: Pixabay

Un individ din Capitală s-a filmat în timp ce se deplasa pe cupla unui tren de metrou, călătorind în afara vagonului, între mai multe stații. Teribilistul este căutat de autorități.

O cascadorie i-ar fi putut fi fatală unui tânăr din Capitală. Bărbatul a fost surprins călătorind pe exteriorul unui tren de metrou și traversând mai multe stații în București. Bărbatul a înregistrat video întreaga faptă, apoi a publicat imaginile pe rețelele de socializare.

Bărbatul a mers mai multe stații pe garnitura unui metrou din Capitală

Un individ a fost surprins în timp ce se deplasa pe cupla unui tren de metrou, în Capitală.

Individul a avut grijă să împărtășească experiența și cu prietenii săi virtuali, filmând întreaga scenă. De menționat este și faptul că tânărul a reușit să treacă neobservat de paznicii de la metrou.

Citește și: VIDEO| Cum a reușit un bătrân din Brăila să plonjeze cu mașina peste un sens giratoriu. A fost nevoie de descarcerare pentru a fi scos din autovehicul

Materialul include secvențe filmate în tunel, arătând trenul în mișcare rapidă, precum și momente în care acesta se oprește și pleacă dintr-o stație. În timpul călătoriei, bărbatul zâmbește la cameră și expune o sticlă de băutură pe care o ține în cealaltă mână. Imaginile au ajuns și pe mână polițiștilor din Capitală, care îl caută pe individ.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

" Polițiști din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Brigada de Poliție pentru Transportul Public – Serviciul de Poliție Metrou au demarat verificări, în vederea identificării și depistării persoanei în cauză, precum și a stabilirii situației de fapt și luării măsurilor legale", a transmis Direcția Generală de Poliție a Municipiului București.

Ce riscă tânărul teribilist

Circulând cu o viteză estimată între 70 și 80 de kilometri pe oră, bărbatul în cauză a efectuat o călătorie periculoasă între stațiile de pe magistrala Pipera – Berceni a metroului din București.

În detaliile surprinse în imaginile postate pe internet, individul apare ținând în mâna stângă o sticlă de băutură, în timp ce cu mâna dreaptă își filma aventura.

Citește și: O rusoaica supersexy s-a filmat pe acoperisul unui zgarie-nori din Dubai. E TERIFIANT ce s-a intamplat la cateva secunde dupa acest cadru

Echipa de polițiști de la Direcția Generală de Poliție a Municipiului București, inclusiv Brigada de Poliție pentru Transportul Public și Serviciul de Poliție Metrou, a inițiat o serie de investigații pentru identificarea și localizarea individului care s-a filmat călătorind periculos

pe tamponul unui tren de metrou în București. 

Individul riscă să fie sancționat cu o amendă de până la 200 de lei, conform legislației privind călătoria cu metroul, iar polițiștii au prerogativa de a decide dacă vor aplica și sancțiuni pentru consumul de băuturi alcoolice pe domeniul public.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.