Si-a scos 6 coaste ca sa aiba talia extrem de subtire si si-a pus silicoane imense pentru a semana cu un personaj din desene animate! E cutremurator ce si-a facut fata asta la corp si cum arata acum

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 02:10

Femeia din imaginile alaturate si-a socat toti cunoscutii in momentul in care a decis sa isi transforme corpul radical pentru a semana cu un personaj din desene animate.

Astfel Pixee Fox, in varsta de 25 de ani, a cheltuit aproape 120.000 de dolari pe operatii estetice in incercarea de a arata exact ca Jessica Rabbit. Ea si-a marit buzele si pometii, si-a pus silicoane si si-a scos 6 coaste pentru a avea o talie incredibil de subtire, de doar 35 de centimetri.

"Uneori oamenii vin la mine si imi spun ca arat ca o caricatura. Dar pentru mine asta este un compliment.

Fix asta urmaresc, sa arat ca un personaj de desene animate", spune ea.

Pozele pe care le posteaza pe retelele de socializare se viralizeaza rapid, strangand mii de likeuri si comentarii. Iata cum arata inainte si cum arata acum:



Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.