Si-a scos toti dintii si a facut 20 de operatii estetice ca sa arate asa cum visa. Uite cum arata tanara cand se intoarce cu fata

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 28 feb 2017, 05:43

Tanara are 20 de ani si este fotomodel in Venezuela.

Aleria Avendano si-a facut prima operatie estetica la 19 ani, o varsta chiar inaintata tinand cont  ca este un lucru obisnuit in Venezuela ca adolescentele sa isi faca operatii de marire de sani de la 15 ani.

Aleria a trecut prin 20 de operatii estetice pentru a-si mari sanii, fundul sau buzele. Tot chirurgical si-a modificat fruntea si-a curbat sprancenele, si-a lungit gatul si, cel mai socant, si-a indepartat toti dintii pentru a-i inlocui cu altii noi care sa ii ofere zambetul perfect la care visa.



Cea mai ciudata procedura e una pe care si-a facut-o singura. Timp de 6 ani, 23 de ore pe zi, ea a purtat un corset foarte strans in jurul taliei, pentru a i-o micsora. Astfel, talia ei a ajuns la o circumferinta de 50 de centimetri.

"FOrma de clepsidra e imaginea femeii perfecte. Ma apropii de perfectiune si voi continua sa lupt pentru asta", le-a raspuns tanara celor care o avertizau ca acest corset ii poate imbolnavi grav organele interne.


Urmareste cum arata Aleria, in videoclipul urmator:

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”