Si-a sunat sora ca sa vada ce mai face, dar la telefon a raspuns nepotul ei in varsta de 3 ani: "Matusa, nu pot sa o trezesc pe mami!" Cand au ajuns la apartamentul ei si au intrat inauntru, au incremenit!

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 03 mar 2017, 10:32

Lydia Martin, o tanara din Scotia, a avut parte de un destin tragic, care i-a impresionat pe toti cunoscutii ei.

Fata, in varsta de 28 de ani, era in culmea fericirii dupa ce reusise sa isi intemeieze o familie. Avea un sot iubitor si devenise de curand mama unui baietel pe care si-l dorise foarte mult.

 

Doar ca, atunci cand cel mic a implinit 8 luni, tragedia a lovit: tatal a murit intr-un accident de masina. Lydia a fost distrusa, iar pierderea sotului a afectat-o foarte grav.

 

Din nefericire, peste 3 ani, si-a dat duhul in propria casa, in urma unui atac de astm. Baietelul, pe nume Mason, a stat 2 zile langa cadavrul ei, incercand incontinuu sa isi trezeasca mama.

 

In cele din urma o matusa a sunat la telefon, iar cand a raspuns, micutul i-a spus: "Ajutor! Nu pot sa o trezesc pe mami!".

Copilul a fost gasit de rudele lui intr-o stare deplorabila, deshidratat si foarte murdar.

 

Acum el se afla in grija matusei, care doreste sa il infieze.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.