Si-a surprins fetita vorbind singura si a inceput sa o pozeze si sa se amuze pe seama ei. Cand s-a uitat la fotografii au incremenit si a chemat de urgenta un exorcist! Uite ce a aparut in poze

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 23 sep 2020, 00:25

O femeie din Marea Britanie a trait spaima vietii ei si nu se gandea niciodata ca va avea parte de asa ceva.

Amanda Twiggs, mama unei fetite de 2 ani, era singura acasa cu micuta in momentul in care aceasta a inceput sa vorbeasca singura, de parca ar fi comunicat cu un prieten imaginar.

Nu era prima oara cand copila facea astfel de scene, insa Amanda nu se gandea ca ar putea fi ceva rau. Ba chiar s-a amuzat si a inceput sa o fotografieze pe cea mica in timp ce facea acest lucru.



Cand s-a uitat insa pe poze a incremenit! In fotografii se putea distinge silueta unui baietel. Acela a fost momentul in care a facut mai multe conexiuni. In casa se auzeau destul de des zgomote ciudate, fetita ei vorbea singura, asa ca a concluzionat ca este bantuita de un spirit, motiv pentru care a chemat un exorcist.

Pare greu de crezut, dar femeia spune ca dupa ce acesta a venit si a tinut o procesiune ciudata, fetita ei nu mai vorbeste singura iar in casa nu se mai intampla lucruri ciudate.


Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.