Si-a surprins SOTIA PLANGAND in spalatoria blocului: Ce face el pentru ea este de-a dreptul REMARCABIL, mai ales cand vei vedea MOTIVUL!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 06:09

Filmuletul alaturat deomnstreaza ce inseamna sa iubesti o persoana cu totul neconditionat, indiferent ce i se intampla.

Imaginile pe care le veti vedea apartin unei organizatii non profit care publica povesti inspirate din realitate despre ce inseamna sa sustii neconditionat o persoana si sa o iubesti la fel de mult in ciuda a ceea ce i se poate intampla. Cazul de mai jos prezinta povestea idilica dintre doi tineri care se bucura de cea mai frumoasa perioada din viata lor pana intr-o zi cand sotia barbatului incepe sa aiba probleme de vedere.

Mergand la medic, acesta ii spune ca in curand va orbi. Cand ajunge acasa si ii povesteste diagnosticul sotului ei, acesta nu face decat sa o linisteasca si sa ii spuna ca vor trece peste toate greutatile impreuna. Cum o sprijina sotul pe aceasta femeie este o adevarata llectie de viata pentru multe cupluri care intalnesc in cale diferite obstacole, unele mai grele decat celelalte!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Raluca Olaru, un vraci de “modă nouă”

Emisiunea de reportaje “Asta-i România!” ne invită duminică, de la ora 14:30, să o cunoaștem pe Raluca Olaru, antreprenor dar și vraci de “modă nouă”.