Si-a TATUAT sprancenele iar acum arata de parca se mira incontinuu: "Mi-e rusine sa mai ies din casa"

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 06:02

Sarah, o tanara in varsta de 24 de ani din Marea Britanie, si-a dorit sa aiba sprancenele precum fotomodelul Cara Delevingne.

Pentru ca natura a inzestrat-o cu un alt tip de sprangene, tanara a apelat la serviciile unui salon de cosmetica unde a mers sa-si tatueze sprancenele. Rezultatul a socat-o! Sarah arata ca si cum s-ar mira in permanenta. Ii este rusine sa mai iasa din casa si a fost nevoita sa-si schimbe complet culoarea parului si tunsoarea.

Sarah este blonda, insa dupa ce si-a tatuat sprancenele a fost nevoita sa-si vopseasca culoarea parului intr-o nuanta de negru pentru a se asorta cu noile sale sprancene.

Se tunde numai cu breton pentru a-si ascunde sprancenele:" Arat de parca m-as mira incontinuu. Nu stiu ce a fost in mintea mea", a declarat tanara pentru Daily Mail adaugand ca regreta amarninc decizia de a-si tatua sprancenele.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”