Si-a transformat MORMANTUL fetitei sale, MOARTA la nastere, intr-un altar cu ursuleti si pietricele roz. REACTIA autoritatilor a SOCAT-O!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 feb 2017, 05:56

O mama indurerata de pierderea bebelusului la nastere i-a transformat mormantul intr-un adevarat altar.

Jade Beadle, o tanara in varsta de 24 de ani din Marea Britanie, a adus pe lume o fetita moarta din cauza complicatiilor suferite in timpul nasterii. Femeia nu s-a resemnat ca si-a pierdut bebelusul pe care nu a apucat nici macar sa-l stranga la piept.

Merge in fiecare zi la mormantul acesteia pe care l-a transformat intr-un altar. L-a impodobit cu ursuleti, pietricele roz si flori pe masura.

Reactia autoritatilor nu a intarziat sa apara. Conducerea cimitirului i-a trimis femeii o citatie prin care o roaga sa inlature asa zisele "podoabe". Jade Beadle a ramas socata!

In timp ce femeia a explicat ca ornamentele si jucariile o fac sa se simta mai aproape de bebelusul pierdut, biserica si conducerea cimitirului insista ca enoriasii sa pastreze mormintele cat mai simple pentru a-i lasa pe raposati sa-si doarma somnul de veci.


" Exista un set de reguli conform carora cimitirul trebuie sa fie un loc de reculegere unde vizitatorii sa-si poata gasi linistea si pacea interioara", au declarat reprezentantii cimitirului.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.