Și-a ucis soția la doar patru zile de la nuntă, după ce a aflat ce boală are. Incredibil ce a făcut bărbatul cu trupul acesteia

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 01 mar 2024, 10:55

Și-a ucis soția la doar patru zile de la nuntă, după ce a aflat boala

Sursa: romaniatv.net

Un bărbat din Marea Britanie, în vârstă de 45 de ani, și-a ucis soția. Cei doi făcuseră nunta cu doar patru zile înainte ca odioasa crimă să aibă loc, iar motivul care a stat în spatele acestei fapte este boala de care femeia suferea.

Un bărbat din Marea Britanie și-a ucis soția, în urma unei discuții mai aprinse dintre aceștia. Cei doi făcuseră nunta cu doar patru zile înainte și, la un moment dat, aceasta i-a mărturisit boala de care suferă.

Bărbatul de 45 de ani și-a ucis soția, deoarece a vrut să divorțeze

Femeia i-a mărturisit soțului ei că suferă de o tulburare bipolară, motiv pentru care vrea să divorțeze.

Acesta a avut parte de un șoc la auzul acestor cuvinte, mai ales că nunta avusese loc cu nici o săptămână înainte.

Thomas Nutt a ucis-o și, în încercarea de a scăpa de cadavrul femeii, l-a băgat într-o valiză. Ulterior, valiza cu trupul neînsuflețit al femeii a fost găsită pe un teren de joacă ce se afla în apropierea casei lor.

Thomas a sunat, apoi, la poliție și a anunțat dispariția partenerei sale.

În timpul procesului de judecată, bărbatul a pledat pentru omor din culpă, dar a negat afirmațiile conform cărora ar fi fost vorba de crimă.

„Inculpatul a sunat la poliție pentru a sesiza dispariția ei la ora 12.22, chiar după-amiaza, pe 31 octombrie 2021. Le-a spus (polițiștilor – n. red.) că noua lui soție a plecat de acasă în jurul orei 09.30, pentru a merge să-și viziteze fiica, Keira, la magazinul lui Wilkinson, în Brighouse, care era în apropiere, dar, de fapt, ea nu a mai apărut niciodată.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Decizie în cazul românului filmat în timp ce căra cadavrul unei tinere, într-un tomberon

Nunta a avut loc pe 27 octombrie 2021, iar cadavrul a fost găsit în valiză pe 31 octombrie”, a declarat procurorul de caz, conform The Independent, relatează romaniatv.net.

Pe corpul femeii au fost înregistrate urme de violență

În timpul procesului care încă nu a ajuns la final, juriului i-au fost arătate mai multe imagini de pe camerele de supraveghere cu Thomas Nutt și cu Walker, victima acestuia.

„Ne-am întors şi ea a devenit bipolară şi este deprimată, a spus că vrea să divorţeze. Înainte m-a ameninţat că va minţi poliţia  că am încercat să o violez şi să o agresez. A început să țipe, am lovit-o în față și i-am pus mâna în jurul

gâtului”, a spus și bărbatul vinovat, relatează adevarul.ro.

Procurorul a mai adăugat și faptul că se puteau observa cu ușurință răni semnificative la nivelul gâtului, ceea ce înseamnă că bărbatul a exercitat „o aplicare puternică de presiune asupra gâtului” fostei sale soții.

Citeste si: „Pe mama o omor prima, apoi pe colegii de clasă…„ Cine este elevul de 17 ani care a planificat un adevărat masacru

Mai mult decât atât, acesta a mai spus că au existat semne de violență și la nivelul feței, dar și fracturi la nivelul coastelor și la nivelul tibiei stângi, existând posibilitatea ca toate să fi rezultat în urma introducerii corpului femeii în valiză.