Si-a uitat tamponul timp de noua zile in interior! E ingrozitor ce a patit aceasta tanara dupa ce a ignorat toate simptomele

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 04:53

Simtea ca e imbalonata si avea dureri mari de cap, insa nici prin gand nu i-a trecut ca ar fi putut fi de la tamponul pe care a uitat sa il schimbe.

Emily Pankhurst,in varsta de 20 de ani, a ignorat simptomele, deoarece era foarte ocupata sa se pregateasca in vederea sustinerii examenelor universitare.

Intr-o zi, si-a dat seama ca si-a uitat tamponul in interior si trecuse mai mult de o saptamana. Cand l-a scos era negru. Dupa cateva ore, a inceput sa fie palida si i se impleticeau cuvintele in gura.

Mama ei a chemat de urgenta ambulanta.

Tanara a ajuns la terapie intensiva avand sangele infestat din cauza tamponului.Medicii i-au dat antibiotice si au reusit sa ii salveze viata, insa tanara si-a pierdut mobilitatea si inca nu poate merge.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.