Si-a UMILIT parintii! Chiulea de la scoala si organiza furturi calificate, totul pentru a face rost de cat mai multi bani VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:44

Conform proverbului "Copii mici, griji mici, copii mari, griji mari", fiecare parinte incearca sa isi mentina copiii pe drumul cel drept.

Insa, din pacate, nu intotdeauna reusesc. In aceasta editie tanara Clara, in varsta de 18 ani, nu vrea sa creada nici macar o secunda ca parintii ei ii vor doar binele, desi acestia muncesc din greu pentru singurul lor copil.

Nicolae si Mirela Paraschiv au apelat la emisiunea "Pe banii parintilor" pentru ca aceasta are foarte multe absente la scoala si risca sa ramana corigenta la 2 materii. Ei vor sa afle ce se petrece cu fata lor.


Ce au descoperit detectivii este cu adevarat socant! Tanara avea in acelasi timp doua relatii cu doi baieti diferiti. Mai mult, folosind minciuni reusea sa faca rost de bani de la oameni straini, care credeau ca fac un bine si ca o ajuta.

 


O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Mâine, 9 septembrie, se încing spiritele între Gagea și Julia, în timp ce Antoni va explica pozele în care apare alături de o tânără misterioasă.