Si-a vopsit parul si era multumita de felul in care arata. A doua zi a ajuns insa la spital! E socant ce s-a intamplat cu chipul acestei tinere

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 sep 2020, 20:25

Amy Caddick, o tanara in varsta de 25 de ani din Marea Britanie, a trait clipe de cosmar dupa ce a incercat sa isi faca o schimbare de look.

Tanara a mers la un salon pentru a-si vopsi parul in doua nuante, dorind sa aiba un look similar cu cel lansat de vedete precum Jessica Alba sau Khloe Kardashian.

"Nu mai fusesem la acel salon inainte, dar am intrat, pentru ca arata foarte bine. M-am asezat si i-am explicat stilistei ce doresc. A inceput sa imi aplice vopseaua pe par fara sa testeze in prealabil daca imi va provoca reactii alergice.

Totul parea in regula, dupa 50 de minute m-am ridicat si am plecat", povesteste Amy.

In seara aceleiasi zile, inainte de a merge la culcare, a simtit mici mancarimi la nivelul scalpului, insa nu le-a dat importanta. Cand s-a trezit a doua zi a avut un soc. Chipul ei se umflase atat de tare incat nu mai putea deschide ochii si respira extrem de greu.

"Eram in agonie, nici nu pot sa descriu in cuvinte prin ce am trecut.
Imi amintesc ca baietelul meu se speria cand se uita la mine si ma intreba in mod repetat ce s-a intamplat cu fata mea".

Tanara a fost transportata de urgenta la spital, unde a ramas internata 3 zile. Chipul i-a revenit la dimensiunile normale abia dupa o saptamana. Acum Amy vrea sa dea in judecata salonul si sa obtina despagubiri.

"Te astepti ca atunci cand iesi dintr-un salon sa arati mai bine decat atunci cand ai intrat.
La mine a fost invers. Copilul meu putea sa ramana fara mama din cauza neglijentei stilistei. Am ramas cu traume majore", spune tanara.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.