Si-ar dori o casuta cu acoperis! Cosmarul prin care trec un tata si cele trei fetite din cauza saraciei crunte

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 18:03

Asta este cea mai mare dorinta a trei fetite, care, pe langa faptul ca nu au o locuinta cum ar trebui, au ramas si fara mama. Micutele stau cu tatal lor si, desi nu au de niciunele, nu au uitat sa zambeasca.

Sunt doar niste copile, insa de mult gandul nu le mai sta doar la jucarii. Vor o casa in care sa poata locui cu adevarat, fara sa mai ploua prin acoperis si fara ca vantul sa bata din toate colturile.

Daca acoperisul este gaurit si in unele locuri inexistent, in interiorul camerei domneste si mai mult  saracia. Un dulap vechi ticsit de haine, doua paturi, o masa si un frigider pe post de camara, formeaza universul acestei familii.

Tatal copilelor este depasit de situatie, mai ales de cand sotia lui a plecat la munca intr-o alta localitate si nu s-a mai intors. Omul nu are un loc de munca stabil de cand s-a imbolnavit, asa ca munceste cu ziua pe unde apuca. Pentru ca nu a ajuns la comisie in Capitala,  barbatul si-a pierdut pensia pe caz de boala si, acum, a ajuns sa traiasca din alocatiile copiilor si din ce mai munceste pe ici pe colo, in total cam 500 de lei pe luna.
Bani din care trebuie sa supravietuiasca si el si cele trei fetite.

Cele trei fetite  cu varste cuprinse intre 4 si 14 ani spera ca intr-o zi ,viata lor se va schimba in bine. De aceea nu au renuntat sa mearga la scoala sau  la gradinita.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Surorile

mai mari ale Ancutei  stiu ca doar daca invata bine la scoala, pot depasi greutatile vietii.
Anisoara se mandreste cu notele la matematica.

Chiar daca zambesc si cauta sa treaca cu vederea nevoile, copilelor le lipseste cel mai mult fiinta care le-a dat viata si pe care nu au mai vazut-o de  doua luni.