SI-AU CIOPARTIT PICIOARELE! Uite de ce sunt in stare tinerele pentru a avea degete PERFECTE

Editor: Alexandra Dragos Autor: A.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 03:14

Multe femei spun ca e o turtura sa mearga la cumparaturi de pantofi deoarece nu au degetele perfecte.

Exista o categorie aparte de femei care spun ca isi urasc picioarele deoarece nu le place cum arata atunci cand incalta o pereche de sandale sau pantofi decupati. "Ma simt stanjenita de fiecare data cand imi expun picioarele in fata prietenilor, spune o tanara. Chiar si cand eram mica, vedeam ca degetele de la picioare nu sunt normale. Eram revoltata."


De cativa ani incoace, astfel de femei nemultumite de felul cum arata degetele de la picioarele lor apeleaza la operatii care permit redimensionarea degetelor de la picioare pentru a spori frumusetea lor.
Si nu doar atat, caci se pot slefui si oasele de la degetele pentru a nu mai avea bonturi proeminente.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Aceste interventii sunt deja foarte populare in America. Femeile nu s-au oprit doar la asta, ci si-au permis sa isi faca si lipoabsorbtie de grasime din degetele mari de la picioare.

O data cu aceste proceduri, s-au inmultit si clinicile care infrumuseteaza picioarele femeilor prin astfel de proceduri.

 


Episodul 11 al serialului turcesc „Tablou de familie” este difuzat la Kanal D joi, 11 iulie 2024. Serialul mai poate fi urmări și online, live pe kanald.ro.