Si-au dus fiul la spital pentru o circumcizie, insa cand i-au verificat zona intima dupa cateva ore au avut un soc! Ce i s-a intamplat acestui bebelus

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 00:15

Cazul de mai jos, petrecut in Toronto, Canada, a socat opinia publica prin duritatea lui.

Totul a inceput dupa ce parintii l-au dus pe micutul Ryan, in varsta de doar 22 de zile, la spital pentru a-i face o circumcizie. Interventia a fost realizata, insa in urmatoarele ore adultii au observat ca fiul lor plange incontinuu.

"Nu se mai oprea din plans. Am observat si ca sangera, iar totul se inrautatea cu fiecare ora care trecea. Ne-am dat seama ca este in pericol asa ca l-am dus de urgenta la spital", spune mama lui.



Din nefericire, din cauza proastei gestionari a cazului, bebelusul a murit dupa o saptamana din cauza ca pierduse prea mult sange.

Acum parintii devastati incearca sa gaseasca raspunsuri pentru ceea ce s-a intamplat si vor ca vinovatii sa plateasca pentru pierderea unicului lor copil.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.