Si-au facut atatea operatii estetice incat au ajuns sa arate ca niste CARICATURI!

Author: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 18:55

Operatiile estetice sunt menite sa repare si sa infrumuseteze, daar daca ne uitam la actuala infatisare a unor vedete de calibru, am spun hotarat ca ele pot sa si distruga!

Iata care sunt ghinionistele care s-au uratit de-a dreptul dupa ce au devenit dependente de operatii estetice. Tot mai multe celebritati sunt nemultumite de look-ul lor si apeleaza la chirurgul estetician pentru o imbunatatire. In ciuda sumelor imense de bani pe care le investesc, noua lor infatisare lasa de dorit!

Pe locul 5 in topul vedetelor distruse de operatii estetice se afla…Carla Bruni, sotia fostului presedinte francez Nicolas Sarkozy.

In perioada in care era model era de-o frumusete rapitoare, dar acum, la 46 de ani, nu mai este atragatoare! Devotata botox-ului, Carla si-a “inghetat” fruntea, si-a facut un lifting ridicandu-si sprancenele si a mai utilizat o substanta care sa-i contureze buzele. Gurile rele sustin ca si-ar fi facut si o rinoplastie. Rezultatele nu sunt chiar…satisfacatoare!

Priscilla Presley era odata una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood, care facea furori prin rolul Jennei Wade din Dallas.
In prezent, la 68 de ani, este sosia lui Joker, din Batman! Numarul exagerat de operatii estetice a facut-o sa nu mai semene cu femeia de care s-a indragostit Elvis. Actrita a fost victima lui Seranno, un individ care nu avea licenta de medic si care a folosit pe fata ei o substanta ce nu era aprobata. I-a facut multe rinoplastii, injectii in obraji cu silicon si grasime, un lifting al sprancenelor si o operatie de marire a buzelor.
Doctorul a fost condamnat la inchisoare, dar din pacate nimeni nu-i  mai poate reda Priscillei frumusetea. Uite asa a ajuns pe locul 4 in topul nostru.

##VIDEO105478##Bronzul il primeste Latoya Jackson, care este pur si simplu de nerecunoscut! In adolescenta era chiar frumoasa, dar acum la 57 de ani are un look ciudat. In primul rand, se observa de la o posta ca acela nu este nasul ei, ci unul similar cu cel al regretatului sau frate..Michael

Jackson. Pe langa nenumaratele rinoplastii, specialistii care au analizat-o au ajuns la concluzia ca si-a marit si SANII, si-a alungit barbia si si-a facut o liposuctie. Rezultatul? Latoya este aproape desfigurata!

Pe locul doi in topul divelor distruse de operatii estetice se afla Donatella Versace, vicepresedinte al brand-ului Versace, detinut candva de fratele sau, Gianni Versace. E drept ca ea nu a fost niciodata o frumusete, dar medicii mai rau au uratit-o! Si-a operat nasul, si-a marit buzele, si-a facut implant de silicoane in sani, si in timp s-a transformat intr-o caricatura!

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cea

mai ghinionista diva, care ocupa primul loc in topul vedetelor transformate in RAU de esteticieni, se afla mama lui Silverster Stallone. Jackie Stallone s-a facut cunoscuta ca astrologul vedetelor si a participat la nenumarate realityshowuri. In prezent, lumea o stie ca pe o BABACLOANTA mondena! Are 92 de ani si nu renunta la metodele de reintinerire! "Am exagerat. Seman cu o veverita! Gura mea pare plina de nuci. Se spune despre mine ca seman cu un bulldog, dar nu este vina mea ca am facut atatea operatii nereusite", marturiseste Jackie, suparata ca multi ii critica infatisarea.