Si-au facut cruce cand au vazut de ce era sarpele asta umflat si diform! "N-a mai mancat de trei luni de arata in halul asta". Ce avea in corp

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 28 feb 2017, 14:43

Sarpele a fost capturat in 2013, insa informatiile au fost publicate recent intr-un jurnal stiintific.

Un piton birmanez, de 5 metri lungime, a fost capturat si eutanasiat in regiunea Everglades din statul american Florida. Cercetatorii care i-au efectuat o autopsie au fost uimit sa descopere in intestinele sale ramasitele a trei caprioare, ingerate in intregime.

Cel mai probabil, cele 3 caprioare au fost consumate intr-un interval de doar 90 de zile, o perioada foarte scurta pentru ca un sarpe sa ia trei astfel de mese copioase.

Originar din sud-estul Asiei, pitonii birmanezi sunt o specie invadatoare in Florida, unde au ajuns in anii '90. "Daca un piton e capabil sa manance 3 caprioare in 3 luni, ce or mai manca si inca nu am aflat. Nici macar nu stim cati pitoni sunt in Everglades", a declarat biologul Scott Boback.

Studiul a aratat o legatura directa intre numarul de pitoni si scaderea numarului mamiferelor mici, cum sunt iepurii, pisicile salbatice sau ratonii.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.