Si-au facut o poza de vacanta in apa, insa cand au ajuns acasa si s-au uitat uitat din nou pe fotografie, au vazut ca se intampla ceva ciudat cu ea! Le-a stat inima cand au sesizat detaliul infricosator

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 28 feb 2017, 01:54

Kim Davidson se afla cu un grup de prieteni intr-o vacanta in Australia. La un moment dat s-au hotarat sa isi faca o poza toti in apa.

Mai tarziu, cand au ajuns acasa si s-au uitat pe poze au observat ceva ciudat in spatele lor. Dupa cum oricine poate observa, in spatele lor se afla o persoana in plus care era  mai vizibila dintr-un anumit unghi.

Dupa ce au facut mai multe cercetari, au aflat ca in zona in care si-au facut ei poza, o fata a murit inecata din cauza unor vartejuri ale apei care se formau din cand in cand, de altfel foarte periculoase.

Astfel, ei si-au adus aminte si mai multe detalii ciudate. Una dintre fete a dezvaluit ca cineva ar fi tras-o de picior in apa.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”