Si-au lasat bebelusul sa doarma intr-un scaun de masina dar cand s-au intors dupa doua ore au vazut ca cel mic e vanat! Cand si-au dat seama ce s-a intamplat au inceput sa planga

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 28 feb 2017, 00:50

Doi parinti din Marea Britanie traiesc o adevarata drama dupa ce bebelusul lor in varsta de doar 11 saptamani a murit in mod tragic.

Ali si Derek Dodd si-au dus baietelul acasa la bona, dupa care au plecat la serviciu. Doua ore mai tarziu au primit o veste tragica: micutul incetase din viata.

Greseala bonei a fost ca l-a pus sa doarma in scaunul lui de masina pentru copii si nu intr-un patut. Bebelusul a murit prin asfiexiere pozitionala: capul lui a ajuns intr-o pozitie in care caile respiratorii sunt blocate.

Deoarece la cei mici muschii gatului nu sunt dezvoltati, ei nu pot sa-si corecteze pozitia, astfel ca cel mic a murit prin asfixiere.



Parintii indurerati, cat si medicii, trag un semnal de alarma si sfatuiesc ca in primele luni de viata copiii sa fie culcati doar pe spate, complet intinsi, pe o suprafata plata.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.