Si-au lasat cainele 4 ore inchis in portbagaj pentru a merge la cumparaturi! E cutremurator cum l-au gasit cand s-au intors la masina

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 09:20

Imaginile alaturate au devenit virale pe internet si au starnit furia a sute de mii de oameni din intreaga lume.

Clipul video arata chinurile prin care trece un caine ce a fost lasat inchis in portbagajul masinii timp de 4 ore de stapanii lui. Acestia si-au motivat gestul spunand ca au mers la cumparaturi si ca nu aveau cum sa ia patrupedul cu ei.

Sub soarele arzator masina s-a transformat intr-un adevarat cuptor iar Fidji, boxerul in varsta de 14 luni, nu a rezistat temperaturilor uriase si atmosferei sufocante in care a fost fortat sa stea.



Filmuletul surprinde momentul in care un politist incearca sa salveze animalul: sparge geamurile masinii, dupa care toarna o sticla de apa peste el, pentru a-l racori. Patrupedul a fost transportat de urgenta la o clinica veterinara, unde a fost supus unei interventii chirugicale care a durat 3 ore.

Din nefericire, organismul lui a cedat. Va avertizam ca imaginile sunt socante:


Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”