Si-au luat adio de la "RABLE" in lacrimi! Imagini cu proprietari stand la coada in camp pentru celebrele tichete VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 11 nov 2020, 17:55

Domnul Viorel a stat la coada zile bune si, cand a venit momentul sa-si ia ramas bun de la masina, l-au napadit emotiile.

 Dar pana sa ajunga in acest moment delicat, domnului Viorel i-au trebuit nervi de otel si stapanire de sine. A stat trei zile la coada in masina. Giulia i-a fost si casa si masa.

Ca domnul Viorel au fost si alti bucuresteni. Au venit pregatiti pentru zile lungi de stat in camp. Oamenii si-au pazit masinile cu strasnicie de frica hotilor de fier vechi. 

Altii s-au ales chiar cu un bronz frumos.
A inceput programul "Rabla", s-a incheiat programul "Rabla". Cam asa s-a intamplat in Baia-Mare, unde zeci de oameni, care desi s-au pus la coada inca de vineri, azi-dimineata au aflat ca au stat degeaba.

Nervosi, oamenii le-au cerut socoteala angajatilor. Cu totii au veniti aici increzatori ca vor face un ban cinstit pe rabla din curte. Cand colo, au stat in zadar. Pentru multi dintre ei acesti bani ar fi insemnat plata facturilor si hrana pe doua luni.
Un tichet valoreaza 6.500 de lei, sper deosebrire de anii trecuti, cand statul platea 3.800 de lei. 

Sibienii au fost la un pas de revolta. Desi s-au pus la rand cu trei zile inainte, li s-a spus verde in fata ca nu mai sunt tichete. Dar la cine au ajuns?

Oamenii nu vor nici in ruptul capului sa plece, convinsi ca o sa mai vina o transa de tichete. Suparare
mare si-n Brasov. Si aici, oamenii au stat degeaba la coada. 

Programul rabla a inceput astazi urmind a fi distrubuite, la nivelul intregii tari, 17 mii de tichete.



 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.