Și-au ucis cu sânge rece cei șase copii și au dat foc la casă. Cum i-au găsit polițiștii pe cei doi părinți care au comis oribila crimă

Author: Alice Popescu
Actualizat: 01 aug 2023, 01:00

Si-au ucis copiii cu sange rece

Sase copii, printre care si un bebelus au fost omorati cu sange rece de catre parintii lor in locuinta pe care o detineau.

Crima atroce cu iz de sucid în care șase copii și-au pierdut viață s-a întâmplat în reședință celor doi soți din Oklahoma. Copiii cu vârstă cuprinsa intre 1 și 13 ani au fost victimele părinților lor. Polițiștii nu au putut stabili până acum cu exactitate gradul de rudenie, însă s-a putut constata că toți făcea parte din aceeași familie.

Doi parinti si-au ucis cei sase copii si au dat foc casei

Citeste si: A murit polițistul din Dej care s-a împuscat în cap! Ce legătură ar fi fost între el și seful său implicat într-un dosar de corupție

Însă cauza morții întregii familii se afla încă sub ancheta deoarece se pare că nimeni nu a murit din cauza incendiului care a cuprins casa. Politstii au recuperat și armele care se afla la reședință celor doi soți.

Politia i-a identificat în cele din urma pe cei doi părinți că fiind Brian Nelson în vârstă de 34 de ani și Brittney Nelson, în vârstă de 32 de ani, potrivit publicației New York Post. Părinții lui Brian Nelson, Danny și Marilyn au povestit unei alte publicații faptul că fiul lor i-a rugat daca pot să vina să aibă grija de nepoții lor câteva ore.

Bunicii l-au rugat, în schimb, să aducă el copiii, lucru cu care a fost de acord. "Trebuia să îi aducă la 5, se făcuse 6 și le-am scris un mesaj. La televizor era o știre cu un incendiu aproape de casa lor." Politia nu a dat publicității numele celor șase copii, însă bunicii i-au indentificat că fiind, Brian, Branltley, Vegeta, Ragnar, Kurgan și Britannica, cea mai mica în vârstă de 1 an.

Toți cei șase copii au fost găsiți morți într-un dormitor în flacări în timp ce doi adulți, respectiv părinții, au fost găsiți morți în fata casei. Niciunul nu pare că a murit din cauza incendiului.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cei doi aveau probleme mari financiare

Cei doi nu aveau serviciu și aveau datorii mari.

Marilyn Nelson și-a amintit că fiul ei mereu purta la el un pistol și avea permis." Nu înțeleg de ce au recursla acest gest și au de ce au ajuns în aceasta situație", a declarat mama barbatului.