Si-au pierdut ingerii! Cele 3 fete moarte arse la Constanta sunt inmormantate azi

Autor: B.M. Editor: Bogdan Mihai
Actualizat: 27 mar 2017, 19:03

Familiile si prietenii celor 3 tinere moarte in incendiul din Constanta nu reusesc sa se obisnuiasca cu gandul pierderii celor 3 ingeri.

Sperantele pe care le avea tanara de 23 de ani, care incanta publicul restaurantului cu miscarile ei spectaculoase din buric, nu a mai apucat sa si le implineasca. Mihaela era mandria familiei si toata lumea o aprecia pentru indarjirea cu care incerca sa-si croiasca un drum in viata.

"vesela, zambitoare si frumoasa(…)cuminte, frumoasa, vrednica, a muncit singura, si-a platit scoala, mama ei a murit acum 10 ani", spun cunoscutii despre ea.

Cei care o cunosteau, insa, mai bine, au observat ca in ultima perioada, Mihaela incepuse sa se comporte putin ciudat.

"Parca, totusi, presimtea ca urma ceva rau... Nu mai era aceeasi persoana, nu mai facea aceleasi glume, radea, dar parca nu era rasul ei! Doua saptamani la rand a visat-o(n.r. pe mama ei moarta)! (…)I-a povestit celui mai bun prieten al ei si nu putea sa creada, a umblat pe la manastiri...".


Chemarea mamei a fost mult prea puternica pentru Mihaela. Va fi acolo, in ceruri, alaturi de cea care i-a dat viata. In schimb, mama Nicoletei a ramas cu dorul si cu lacrimile pe obraji: "Am simtit ca cineva a luat ceva din mine. Mi-a smuls inima! Mi-a smuls o parte din mine! Nu pot sa cred ca s-a intamplat asa ceva, nu pot sa cred!".

Sus, in ceruri, tanara va avea totusi pe cineva alaturi.
Pe Mihaela. Cele doua fete au fost gasite tinand-se de mana, ca un semn care sa le spuna celorlalti ca se vor avea mereu una pe cealalata si nu vor fi niciodata singure.

Ieri dimineata, cea de-a patra victima, care se numeste tot Nicoleta, internata la Spitalul de Arsi din Capitala, a avut puterea sa rememoreze ultimele clipe dinainte sa-si piarda cunostinta. Astazi, familiile si prietenii isi vor lua ramas bun de la cele 3 tinere.

##VIDEO108505##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta