Si-au pus colanti sexy si apoi s-au postat intr-o pozitie provocatoare pe strada. Continuarea te va da pe spate! Nici prin gand nu ti-ar fi dat ce ascund de fapt

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 25 sep 2020, 11:55

Trei tipe s-au imbracat cu cei mai sexy colanti pe care i-au avut la dispozitie si au inceput sa faca miscari provocatoare langa o masina.

Cand trecatorii se uitau insistent la bombeurile lor, una dintre fete l-a rugat pe un barbat caruia i se scurgeau ochii sa se apropie si sa puna mana pe fundul colegei sale. Numai ca mare i-a fost mirarea cand colega tipei era de fapt un barbat. Acesta, cand a vazut ca era cat pe ce sa fie acostat, a sarit sa il alerge. Totul face parte dintr-o gluma pusa la cale de un post tv.

Urmareste clipul sidistreaza-te copios!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.