Si-au pus copilul in mijlocul a sute de seringi si ace! EMOTIONANTA poveste a pozei care a starnit lacrimi printre internauti

Autor: Raluca Vitu
Actualizat: 10 sep 2020, 20:00

Patricia si Kimberly O’Neill stiu cel mai bine ca aducerea pe lume a unui copil poate fi, uneori, un adevarat infern.

Cele doua femei care formeaza un cuplu au reusit prin inseminare artificiala sa nasca un copil dupa grele incercarcari.

Patru ani, trei pierderi de sarcina si 1616 de injectii – Acesta a fost pretul platit pentru aducerea pe lume a micutei nascute in Londra pe data de 3 august. Fiind pasionata de fotografie, una dintre cele doua mame a decis sa pastreze injectiile folosite in timpul procesului de inseminare artificiala, pentru a le surprinde intr-o poza deosebita prin care sa celebreze incheierea cu succes a unei lungi si dureroase calatorii.

Astfel, la sapte zile dupa nastere, pe 10 august, micuta O’Neill a fost fotografiata in mijlocul unei inimi imense formata din toate injectiile si acele care au fost folosite pentru ca ea sa se poata naste. Poza este cu adevarat impresionanta si s-a viralizat pe loc, pe retelele de socializare.  

„Amandoua am fost uimite si emotionate pana la lacrimi cand am vazut inima din seringi.

Am fost de-a dreptul coplesite de bucurie uitandu-ne la miraculosul sfarsit al unei calatorii atat de dificile”
, au declarat Patricia si Kimberly. Femeile spera ca prin intermediul acestei poze sa ii poata inspira pe cei care isi doresc sa isi intemeieze o familie, indiferent de obstacolele care le por iesi in cale.

„Cei care incearca sa isi faca o familie trebuie sa isi aminteasca sa planga cand simt nevoia si sa rada cand pot.

Uneori este greu si sa zambesti, daramite sa razi, insa trebuie sa iti gasesti un refugiu”, au mai declarat proapsetele mamici.

 

 

Taguri:

Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.