Si-au unit fortele pentru o cauza nobila! Artistii romani au cantat pentru actorul Serban Ionescu VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 sep 2021, 17:35

Artistii români i-au sarit in ajutor lui Serban Ionescu, tintuit la pat de o boala grava provocata de muscatura unei capuse.

Mai multi cantareti au sustinut aseara un concert umanitar, in speranta ca vor strange cat mai multi bani pe care sa-i doneze actorului.

 

"E dramatic sa vezi un munte de om, un munte de forta, in acest stadiu. El in momentul de fata este lipsit de noroc, daca vrei, iar noi suntem in putere si suntem norocosi. O parte din norocul asta il dam inapoi", a spus Adi Despot.

 

"Am vorbit la telefon cu el aproape imediat dupa aceea si felul in care el mi-a comunicat cã este bolnav: Ioane, sunt o legumã, nu mi-a venit sã cred, mi-au dat lacrimile instant", a declarat actorul Ion Haiduc.

 

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Si

cui nu i-ar veni sa planga cand dintr-un om activ, Serban Ionescu  a ajuns sa  nu se mai poata spala sau hrani singur.

 

Mai ales ca numai tratamentul pe care il urmeaza  actorul costa 1500 de dolari pe luna. Pretul unui bilet  a fost de 50 de lei, iar incasarile vor fi donate in totalitate lui Serban Ionescu.

 

In timpul spectacolului au fost puse in vanzare si tricouri cu replici celebre ale indragitului actor si au fost amplasate urne speciale in care cei prezenti au facut donatii.