„Si eu am dreptul să cunosc un alt băiat”. Mihaela cere venirea unui nou băiat în „Casa iubirii” după ce l-a pierdut pe Robert! Aflați ce se va întâmpla mâine, 31 octombrie, de la orele 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 31 oct 2023, 18:03

În ediția de marți a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Mihaela va veni cu o cerere uluitoare după ce va realiza că între ea și Robert nu mai poate fi nimic.

În următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „ Casa iubirii ”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Mihaela va cere venirea unui băiat special pentru ea după ce va realiza că nu mai poate fi cu Robert.

Mihaela cere venirea unui nou băiat în „Casa iubirii”

Mâine, 31 octombrie, este Halloween! Cu ocazia acestei sărbători înfricoșătoare, concurenții s-au pregătit și s-au costumat în diverse personaje.

Casele, de asemenea, au fost decorate cu fel și fel de obiecte cât mai horror pentru a primi spiritul sărbătorii americane.

Cu toate acestea, dintre toți concurenții singurul care nu s-a pregătit este Robert.

Citește și: Antoni și Vlada, momente romantice! Cei doi concurenți au avut parte de primul lor date în afara platourilor de filmare! Vlada l-a amenințat voalat pe noul ei pretendent! „Vreau să fii sincer cu mine!”

„Robert, de ce nu ești costumat?”, a întrebat Bianca.

„Pentru că pe mine nu mă amuză mult de tot”, a răspuns Robert.

„Credeam că te-ai mascat în Radu, dar nu”, a spus Bianca, ironic.

Citește și: Antoni, afirmații șocante în Casa iubirii! „E posibil asta să fie ultima zi a mea aici!” Aflați ce s-a întâmplat între el și Robert, sâmbătă, 28 octombrie, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

„Eu sunt tigrișor de când m-am născut”, a răspuns Robert, la fel de ironic.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bianca va face o glumă care va trezi agitația în Mihaela.

„Eu aș zice că tu ești lup și Catinca e Scufița Roșie. Adică e matchy (n.r.: asortat)”, va spune Bianca.

„Vă rog frumos să le puneți pe ecran pe Bianca și pe care mai comentează aici”, a spus Mihaela, nervoasă.

„Puneți, vă rog, pe Bianca și pe cățelul ei, nu?”, va răspunde Catinca, aprinsă la rândul ei de Mihaela.

„Eu am spus, dacă el a ales să interacționeze cu altă fată atunci și eu am dreptul să cunosc un alt băiat, să vină un băiat nou pentru mine pentru că aici, în casă, nu există un băiat cu care eu să interacționez”, a declarat Mihaela.

„Cum, că acum o săptămână ziceai că nu poți să stai în casă că-l vezi pe Robert, că ai sentimente pentru el, acum numai, gata?”, a spus Catinca.

Robert și Mihaela vor fi chemați în camera roșie

După discuția din casă, Robert și Mihaela vor fi chemați în camera roșie. Robert este convins că Mihaela nu va veni să discute cu el, spunând că are un caracter îndoielnic.

„Pot să pariez că nu va veni. Pot să pariez. Pentru că e așa orgolioasă și așa e caracterul ei, sunt sigur că nu va veni”, va spune Robert.

Ce se întâmplă mai departe și ce vor discuta cei doi concurenți aflați mâine, 31 octombrie 2023, într-un nou episod din „Casa iubirii”, doar la Kanal D!