Si Hollywood-ul a incremenit cand a auzit asta! O vedeta si-a facut manichiura cu diamante in valoare de 1 milion de dolari

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 16:46

Manichiura cu gel sau acryl, french sau colorata? Nu, cu diamante va rog!

Acesta pare sa fi fost dialogul dintre Kelly Osbourne si manichiurista sa, cu putin timp inainte ca vedeta sa devina prima femeie din lume care a avut deosebita placere de a incerca manichiura cu diamante albe. Stati, doamnelor si domnisoarelor, nu va repeziti catre salonul de infrumusetare fara a va asigura inainte ca aveti buzunarele doldora. Nu de alta, dar pretioasa manichiura costa o mica avere! Aflam cat, imediat!

Candva...era
o adolescenta rebela, supraponderala si complet neinteresata de lumea fashion, dar in prezent, Kelly Osbourne mai are putin si devine...un trend setter! Fiica rockerului Ozzi a redefinit ideea de „fita”! La evenimente, Kelly isi face aparitia cu unghiile pictate intr-un mod spectaculos!

Daca in urma cu un an, la premiile Emmy, se lauda cu o manichiura cu diamante negre, ce a costat-o 250.000 de dolari, acum Kelly a devenit PRIMA FEMEIE DIN LUME care si-a facut o manichiura cu diamante ALBE, al carei pret se ridica la...

atentie mareee... 1 milion de dolari!!!

Pretul urias este dat de oja minune semnata Azature, imbogatita cu diamante albe. La soare te poti uita, insa la unghiile lui Kelly BA! Sunt atat de stralucitoare!

Credeti ca...la pretul asta... diamantele ar trebui sa reziste pe unghii pana la adanci batraneti?! NICI POMENEALA! Manichiura trebuie reinnoita la 3 saptamani! Mandra nevoie mare de veritabila „opera de arta”, care i-a infrumusetat unghiile, Kelly a postat pe Instagram cateva fotografii care i-au lasat masca pe internauti.

Totusi, le recomandam doamnele pasionate de manichiura sa nu viseze la asa ceva! Pe bune! Cu 1 milion de dolari ar putea sa-si faca unghiile de 50.000 de ori, asta... daca e sa luam in calcul ca pentru o manichiura se plateste, in medie...la un salon de fite, maxim 20 de dolari.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.