Si medicii se pot insela! Ce pot pati de la antibioticele prescrise gresit

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 26 feb 2017, 14:41

Aparitia afectiunilor gastrice este in proportie de 90% legata de infectia cu Helicobacter Pylori.

 Asta nu inseamna ca imediat ce bacteria a ajuns in organism se si declanseaza boala. Trebuie sa treaca timp pana cand gastrita sa se agraveze pana la stadiul de ulcer care mai apoi sa degenereze intr-o forma de cancer. Insa pana acolo e cale lunga. Si desi medicii stiu acest lucru, prefera sa isi tratateze pacientii cu antibiotice puternice, chiar si atunci cand nu este cazul.

Te faci bine, dar numai atat timp cat urmezi tratamentul.
Odata intrerupt, boala revine. Doctorii sunt si mai siguri. Sustin ca riscul de recidiva este considerabil, mai ales in privinta afectiunilor gastroenterologice.

Afirmatia apartine doctoritei Carmen Nicolau, cea care mai bine de 20 de ani studiaza afectiunile gastrice incercand sa gaseasca solutii, mai ales atunci cand protocoalele si tratatele de medicina nu i le ofera.

Iar pacientii merita sa primeasca raspunsuri, tratament si vindecare. Incet incet doctorita Nicolau a inceput sa se intereseze si de medicina alternativa, iar dupa decenii de cercetari recunoaste ca uneori acest tratament e mai eficace.


Si mai e ceva. Trebuie sa intelegem ca o influenta importanta asupra starii noastre de sanatate o au si alimentele pe care le mancam. Magazinele din intrega lume sunt pline cu produse injectate cu tot soiul de substante interzise.

Si uite asa unul din 10 oameni ajunge sa fie diagnosticat cu helicobacter pylori si, mai tarziu, cu tot felul de afectiuni gastrice, care netratate, devin letale.