Si prin foc ar trece Oana Mizil pentru Marian Vanghelie. Astazi a demonstrat-o din nou, cu varf si indesat

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:16

A rezistat cu stoicism ore intregi pentru a-si vedea iubitul.

Oana Mizil este o femeie puternica si indragostita. Cand vine vorba sa-si vada iubitul, nimic nu-i sta in cale. Fostul deputat s-a prezentat cu noaptea-n cap la Inalta Curte, doar-doar apuca sa schimbe cateva vorbe cu Marian Vanghelie.

Numai ca sortii nu au fost tocmai de partea ei. Judecatorii au tot amanat dosarul, dar ea nu s-a dat dusa. A plecat numai sa se plimbe putin si sa se hidrateze, apoi s-a intors din nou la instanta. 

Dupa 6 ore lungi in care Oana Mizil n-a cracnit o secunda, a reusit sa-si vada iubitul. Efortul a fost unul colosal, pana si ea a recunoscut ca n-a fost o zi usoara.

Dar ce n-ar face Oana pentru Marian Vanghelie? Insarcinata in 7 luni, Oana abia asteapta sa devina mama: „doua luni mai am”. Cu putin noroc, il va avea aproape si pe taticul Marian Vanghelie in fericitul moment.

Acesta este arestat preventiv intr-un dosar in care este acuzat ca ar fi luat o mita de 90 de milioane de euro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

##VIDEO139790##

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.