„Și voi credeați că m-a făcut Culiță vedetă”. Cum arăta logodnica lui Culiță Sterp, în urmă cu aproximativ 15 ani, când a apărut pe coperta unei faimoase reviste

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 07 dec 2023, 01:30

Nu a uitat nici acum, la aproximativ alți 15 ani distanță, realizarea de care a avut parte

Sursa: Instagram

Logodnica lui Culiță Sterp se bucură de un număr foarte mare de fani în mediul online și multe persoane, care nu o știau înainte, au descoperit-o prin intermediul relației cu artistul. Cu toate acestea, viitoarea soție a manelistului nu era străină luminii reflectoarelor.

Datorită frumuseții sale naturale, logodnica lui Culiță Sterp s-a bucurat întotdeauna de atenție și de complimente. Tocmai din acest motiv, în urmă cu mai mulți ani, a apărut pe coperta unei reviste foarte cunoscute la acea vreme.

Logodnica lui Culiță Sterp a apărut pe coperta unei reviste

În urmă cu mai mulți ani, logodnica lui Culiță Sterp a apărut pe coperta revistei Cool Girl, o revistă destinată fetelor.

Aceasta a postat, pe contul ei de Instagram, o fotografie cu respectiva copertă, arătând că nu a dus-o rău din punct de vedere al atenției nici înainte de a fi cu artistul.

Viitoarea soție a artistului avea doar 15 ani când a apărut pe coperta revistei respective, dar nu a uitat nici acum, la aproximativ alți 15 ani distanță, realizarea de care a avut parte.

Citește și: Ce a făcut Culiță Sterp după ce a plecat de la audierile de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara

„Mai țineți mine revista Cool Girl? Ia uitați-mă la 15 ani! Și voi credeați că m-a făcut Culiță vedetă...dar eu eram pe coperțile marilor reviste. Glumesc, bineînțeles!”, a scris aceasta, în dreptul fotografiei.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Logodnica lui Culiță nu a fost pegătită pentru valul de atenție

Culiță Sterp s-a bucurat de foarte multă atenție și de foarte multă apreciere din partea fanilor care, bineînțeles, au început să își îndrepte atenția și către familia lui, dar și către persoanele apropiate lor.

În momentul în care a început relația, logodnica artistului știa că va avea și ea parte de foarte multă atenție asupra sa, dar nu a crezut că aceasta va fi atât de mare și de puternică.

Tocmai din acest motiv, nora mamei Geta a decis să își țină viața personală depate de ochii tuturor celor curioși și să arate doar lucrurile pe care le vrea, atunci când vrea. Aceasta pune foarte mult accent pe intimitate și pe respectarea spațiului personal și nu vrea să permită nimănui să intervină acolo unde nu trebuie.

Citește și: Culiță Sterp și-a surprins fiul în lacrimi: „Ce mă fac?”. Artistul a fost vizibil afectat de acest lucru

„Relația mea cu Culiță mi-a adus foarte multă atenție din partea oamenilor, lucru pe care eu nu l-am preconizat sută la sută și  cu care mai târziu, mi-a fost destul de greu să mă acomodez.  Eu sunt genul de persoană care nu răspunde răutăților și nu dă curs discuțiilor", a precizat aceasta, în urmă cu ceva timp.

Valul de atenție pe care l-a primit și pe care încă îl primește i-a adus și multe persoane care nu o au la inimă și care fac fel de fel de afirmații mai puțin fumoase la adresa sa.

Prin urmare, logodnica artistului și-a propus să nu le mai bage în seamă și să nu mai permită energiilor negative să își facă loc în viața ei.