Sicriu de 2 ori mai mare pentru Robert, barbatul de 300 de kilograme care a murit marti

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:58

Clipe grele pentru familia lui Robert, barbatul de aproape 300 de kilograme care s-a stins ieri in spital. Cu toata suferinta disparitiei copilului, tatal trebuie sa se ingrijeasca acum de inmormantare. Si nu-i deloc usor.

Pentru trupul neinsufletit al lui Robert, firma care se ocupa de funeralii a facut un sicriu de doua ori mai mare decat de obicei, din lemn rezistent de stejar.

De inmormantare se ocupa, singur, tot tatal barbatului. I-a fost alaturi fiului prin tot chinul, iar acum omul incearca, din rasputeri, sa rezolve probleme la care nu s-a gandit pana acum. Mai greu este, insa, cand vine vorba de cheltuielile pentru inmormantare.

Costul sicriului si al transportului se ridica la o mie de euro, bani de care familia nu poate face rost, oricat de mult s-ar stradui sa se imprumute.

Robert avea o inima mare. La figurat, spune tatal. La propriu, spun medicii. A dus o lupta dura cu boala pana in ultima clipa. Din pacate, inima sa care era dubla fata de normal, nu mai functiona decat la 20 la suta din capacitate.


Masina funerara in care se afla trupul neinsufletit al lui Robert a plecat de la Timisoara si va ajunge in aceasta seara acasa, la Pascani. Vorbim de un drum de aproape zece ore. Toti cei dragi isi vor lua ramas bun de la Robert sambata, cand il vor conduce pe ultimul drum.
##VIDEO106487##

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei