Sicriul cu trupul neînsuflețit al celebrului actor Mitică Popescu va fi depus astăzi în foaierul Teatrului Mic din Capitală. Când va avea loc slujba de înmormântare

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 04 ian 2023, 16:58

„Ne luăm rămas bun de la îndrăgitul Mitică Popescu mâine”

Sursa: Facebook

Sicriul cu trupul neînsuflețit al marelui actor Mitică Popescu va fi depus joi în foaierul Teatrului Mic din Capitală, acolo unde și-a desfășurat cea mai mare parte din activitate.

Actorul Mitică Popescu și-a dat ultima suflare marți, 3 ianuarie 2023, la vârsta de 86 de ani. Maestrul s-a confruntat cu multiple probleme cardiace, care, în final, i-au adus sfârșitul. Sicriul cu trupul neînsuflețit al marelui actor Mitică Popescu va fi depus astăzi în foaierul de la Teatrul Mic din Capitală. Toți cei care l-au cunoscut vor putea aduce un ultim omagiu în locul în care actorul și-a petrecut cea mai mare parte din carieră.

Când va fi înmormântat Mitică Popescu

Vestea că maestrul s-a stins din viață a fost făcută marți, 3 ianuarie. După cum au declarat reprezentanții Spitalului Elias, Mitică Popescu a murit din cauza unor probleme cardiace severe și altor multiple comorbidități 

 „Cu infinită tristețe ne despărțim de marele actor Mitică Popescu”, se arată în anunțul de pe pagina de Facebook a Teatrului Mic din București, unde actorul a ținut sute de spectacole.

Totodată, familia a ținut să le mulțumească medicilor de la Spitalul Elias, unde actorul a fost internat și unde s-a și stins din viață.

Citește și: Mitică Popescu a murit! Problemele de sănătate cu care se confrunta marele actor

„S-a încercat tot posibilul de către personalul medical, care merită recunoștință, dar boala n-a putut fi învinsă.

Mitică Popescu și-a trăit ultimii ani din viață cu demnitate și în confortul meritat după o îndelungată carieră de succes. Chiar dacă a mai avut puține apariții publice, s-a bucurat tot timpul de dragostea și admirația tuturor celor care l-au cunoscut sau întâlnit, de respectul și prietenia unanime ale membrilor activi din galeria clubului Rapid București, de afecțiunea și căldura familiei care i-a fost mereu alături”, a mai transmis familia lui Mitică Popescu, conform HotNews.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sicriul cu trupul neînsuflețit al actorului va fi depus, ulterior, la Capela Cimitirului Bellu.

„Ne luăm rămas bun de la îndrăgitul Mitică Popescu mâine, între orele 12:30-19:30, în foaierul Teatrului Mic- Str. Constantin Mille nr 16, iar de la orele 20:30 trupul neînsuflețit va fi depus la Capela Cimitirului Bellu”, a anunțat Teatrul Mic din Capitală.

Marele actor va fi condus pe ultimul drum vineri, 6 ianuarie, mai notează sursa citată.

”Slujba de înmormântare va avea loc vineri, 6 ianuarie, ora 15:00, la Cimitirul Bellu”.

Citește și: Ce pensie avea regretatul Mitică Popescu, după o viață dedicată domeniul artei teatrale: „Nu am ajuns la sapă de lemn”

 

Taguri: