Sila Turkoglu, protagonista serialului „O dragoste”, pasiune nebănuită! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță dincolo de platourile de filmare

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 mai 2024, 20:22
video Foto(4)

Sila Turkoglu, care joacă rolul Doga în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost fotografiată recent îndrăgita actriță! Fanii săi au fost de-a dreptul uluiți!

Sila Turkoglu a împlinit de curând 25 de ani și cu toate acestea se numără printre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație în Turcia. În cei șase ani de activitate fulminantă pe platourile de filmare, frumoasă actrița a demonstrat un talent desăvârșit, o carisma captivantă și o pasiune uriașă pentru domeniul ales. Publicul din România a cunoscut-o recent pe talentata actriță în distribuția serialului O dragoste, în care aceasta joacă rolul principal Doga.

Sila Turkoglu, considerată o adevărată revelație a cinematografiei turcești

Frumoasa actriță Sila Turkoglu s-a născut în anul 1999, în Izmir, unde a crescut și a studiat până la vârsta majoratului, după care a fost admisă la Facultatea de Teatru din cadrul Universității de Stat din Istanbul, pe care a absolvit-o în 2021, când a devenit o actrița cu drepturi depline, așa cum visase încă din copilărie.

Sila Turkoglu și-a dorit să evolueze rapid și să devină din ce în ce mai cunoscută și a început să joace pe platourile de filmare încă din anul 2018, când încă se afla pe băncile facultății. Aceasta a debutat cu un rol secundar, în serialul Ağlama Anne, în care a făcut furori cu talentul și frumusețea ei răpitoare. Iar în anul 2022, carismatica actriță a primit și primul rol principal, în serialul O dragoste, în care a dat viață protagonistei Doga, care i-a adus cel mai mare succes de până acum în carieră.

Citește și: Sıla Türkoğlu, care dă viață personajului principal Doga în serialul „O dragoste”, salariu fabulos! Iată câți bani primește frumoasa actriță pe un episod filmat în acest proiect

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Sila Turkoglu, protagonista serialului „O dragoste”, pasiune nebănuită, dincolo de prima ei dragoste, actoria

Când nu se află pe platourile de filmare, implicată în vreun proiect de amploare, Sila Turkoglu este foarte activă și în mediul online, unde publică deseori imagini de senzație și clipuri uluitoare fie din timpul filmărilor, a ședințelor foto, sau din arhiva personală.

Citește și: Doga vrea să îi demonstreze lui Pembe că ea este stăpâna casei, iar Alev este reținută de poliție Vizionează serialul “O dragoste” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

De curând, frumoasa actriță și-a surprins fanii cu o apariție spectaculoasă. Sila a publicat pe contul ei de Instagram câteva imagini uluitoare din timpul unei ședințe foto, în care a fost fotografiată pe un cal negru superb. Îndrăgită actrița adoră echitația, pe care o practică uneori în timpul liber și nu a întâmpinat niciun obstacol la filmarea spotului respectiv.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?