Sila Turkoglu, protagonista serialului „O dragoste”, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum arată celebra actriță în prezent! Fanii săi au fost de-a dreptul uluiți

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 mar 2024, 23:20

Sila Turkoglu, eroina serialului „O dragoste”, apariție uluitoare în mediul online! Iată la ce schimbare de look a recurs de curând îndrăgita actriță!

Sila Turkoglu a cucerit publicul din Turcia încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, datorită talentului ei desăvârșit și a frumuseții sale răpitoare. Deși are doar 24 de ani, aceasta a jucat deja în multe producții de excepție și a devenit cunoscută chiar și în străinătate. Telespectatorii din România au cunoscut-o de curând în distribuția serialului O dragoste, în care a dat viață personajului principal Doga, o tânără ambițioasă, cu un caracter puternic.

Sila Turkoglu, eroina serialului „O dragoste”, apariție uluitoare în mediul online! Iată la ce schimbare de look a recurs actrița

Sila Turkoglu a venit pe lume în anul 1999, în Izmir, unde a crescut și a studiat până la vârsta majoratului, când a plecat în Istanbul pentru a-și continuă studiile. După încheierea liceului Hatice Güzelcan Anatolian, ambițioasă Silă s-a înscris la Facultatea de Teatru din cadrul Universității de Stat din Istanbul, pe care a absolvit-o cu succes și a devenit actrița cu drepturi depline.

Citește și: Cum arată Sila Turkoglu, eroina serialului „O dragoste”, fără machiaj! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la prima oră a dimineții! Fanii săi au fost de-a dreptul uluiți

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

În 2018, Sila Turkoglu a debutat într-un proiect de televiziune, pe platourile de filmare ale serialului Ağlama Anne, apoi între 2019-2020, această a jucat în producția Yemin, între anii 2020 și 2022 a făcut parte din distribuția serialului Emanet, în anul 2022 frumoasă actriță fost cooptată în producția O dragoste, în care a interpretat rolul Doga, care i-a adus cel mai mare succes de până acum și a făcut-o cunoscută și în străinătate.

Citește și: Cine sunt actorii din noul serial turcesc “O dragoste”! Personajele jucate de aceștia vă vor purta într-un într-un periplu emoționant și dramatic

Când nu se află prinsă în vreun proiect de televiziune, Silă Turkoglu este activă și în mediul online, unde publică deseori imagini și clipuri video de senzație atât din viață de zi cu zi, cât și de pe platourile de filmare.

De curând, celebra actrița a postat două imagini uluitoare, în care și-a făcut apariția cu un look schimbat. Aceasta are în prezent breton, însă este la fel de frumoasă și carismatică.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.