Silicoanele i-au luat mintile: "Pune mana, iti plac?" Iubita l-a prins ca o inseala si s-a razbunat in cel mai tare fel!

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:12

Ionut are 25 de ani si a venit la "Te vreau langa mine" pentru Andreea.

Ii place ca e o fire vesela si ca vorbeste mult, la fel ca el. A terminat Facultatea de Chimie Industriala.
Ionut a avut o relatie de doi ani cu o fata de care s-a indragostit si alaturi de care a vrut sa se mute. In acest timp, o fosta colega de facultate l-a contactat si cei doi s-au imprietenit din nou.
"Am ajuns la ea acasa si, din vorba in vorba, mi-a arata ca isi pusese silicoane.
Stiti cum sunt baietii, mai rar se uita la suflet, la caracter."
"Stiind ca eu sunt cu chimia, mi-a spus 'pune mana, vezi daca sunt bine asezati, daca iti plac!' Cand am vazut, nu mai stiam nici cum ma cheama, cu buletinul in mana", a povestit Ionut.
Intre ei s-a infiripat o relatie care a tinut cateva luni si pe care a crezut ca poate sa o ascunda de iubita "oficiala".
"Intr-o zi, am ajuns acasa, la iubita mea, si am ramas socat de ce am vazut: si-a pus silicoane si ea. Am fost prea fascinat de silicoane ca sa ma intreb de unde a facut rost de bani."
"Eu o sa raman naturala", a spus Andreea.

Tanarul a venit in platoul emisiunii "Te vreau langa mine" pentru a o cuceri pe Andreea.

Ii place ca e o fire vesela si ca vorbeste mult, la fel ca el.

Ionut a povestit ca a avut o relatie de doi ani cu o fata de care s-a indragostit si alaturi de care a vrut sa cumpere o casa, pentru a se muta impreuna. In acest timp, o fosta colega de facultate l-a contactat si a vrut sa reia o relatie mai veche cu el. "

Am ajuns la ea acasa si, din vorba in vorba, mi-a arata ca isi pusese silicoane. Stiti cum sunt baietii, mai rar se uita la suflet, la caracter.", a marturisit Ionut.

"Stiind ca eu sunt cu chimia, mi-a spus: 'Pune mana, vezi daca sunt bine asezati, daca iti plac!' Cand am vazut, nu mai stiam nici cum ma cheama, cu buletinul in mana",

a povestit Ionut.

Intre ei s-a infiripat o relatie care a tinut cateva luni si pe care a crezut ca poate sa o ascunda de iubita "oficiala".

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Intr-o zi, am ajuns acasa, la iubita mea, si am ramas socat de ce am

vazut: si-a pus silicoane si ea. Am fost prea fascinat de silicoane ca sa ma intreb de unde a facut rost de bani", a recunoscut el. Din pacate pentru el, operatia pe care si-a facut-o tanara nu a fost un cadoul pentru Ionut, ci o pedeapsa pentru ca a inselat-o. Tanara "investise" in bustul ei toti banii pe care cei doi i-au economisit pentru viitoarea lor casa.

Iata intreaga poveste, relatata de Ionut:

##VIDEO137381##

Crezi ca Ionut si-a meritat pedeapsa? Comenteaza mai jos:

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.