SILUETA acestei VEDETE a luat-o razna rau! Mai are o luna de sarcina insa din cauza kilogramelor in plus, n-o mai recunosti FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:05

Vedeta americana are o mare presiune asupra sa de cand a ramss insarcinata.

 De cand a ramas insarcinata, Kim Kardashian este monitorizata constant de catre presa din intreaga lume si totodata este criticata aspru pentru vestimentatia nepotrivita cu care a aparut in toate aceste luni.

Din cauza ca e miniona, kilogramele in plus pe care Kim le-a acumulat, nu multe de altfel, doar 13, o fac sa arate si mai plinuta decat este. Bruneta este terifiata ca nu va mai putea sa revina la formele de dinaintea sarcinii si nici nu concepe ca nu va mai arata ca inainte.
Kim a fost surprinsa in penultima luna de sarcina la cea mai fastuasa petrecere din Beverly Hills pe care ea insasi a organizat-o si a dat-o in cinstea venirii pe lume a bebelusului. 
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/article-2334836-1A1E0C1E000005DC-721-634x541-b2ee74b5788fc39f41e0f0451ed5b2fe.jpgStarleta va naste la jumatatea lunii iulie, anul acesta si nu putea rata ocazia de a organiza un eveniment care sa marcheze venirea bebelusului pe lume. La petrecere, Kim a fost imbracata in alb, aratandu-si formele proeminente pe care le-a capatat in toate aceste luni.
Vedeta zambea fericita alaturi de invitatii de marca precum Kelly Osbourne, Maria Menounos alaturi de mama ei, tot clanul kardashian, Mel B, Tracey Anderson...

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.