Silvana Riciu, 17 operatii estetice in doar doi ani. Cantareata a lamurit misterul din jurul interventiilor chirurgicale

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:14

Cantareata de muzica populara a declarat la "Draga mea prietena" ca presa a exagerat, iar numarul operatiilor este mult mai mic.

Daca vrei sa apari pe sticla e musai sa apelezi la chirurgia estetica! Cantareata de muzica populara, Silvana Riciu a declarat ca in urma celor doua nasteri se ingrasase foarte mult si a fost nevoita sa slabeasca intr-un timp record pentru a se putea reintoarce pe micul ecran.

Acest lucru a lasat semne pe corpul ei. Era necesara o interventie numita remodelare corporala. Medicul i-a extras, astfel grasime din mai multe zone ale corpului: talie coapse, aripioare, brate, genunchi, etc,

O alta interventie a fost la sani si la nas.

Cantareata si-a facut rinoplastie si implant de silicon in cadrul aceleiasi interventii chirurgicale. Dupa aceasta operatie a urmat o noua interventie deoarece implantul o jena si trebuia inlocuit. Silvana Riciu a recunoscut ca are acid hialuronic in buze, ca si-a tatuat sprancenele, insa nu considera aceste retursuri o operatie estetica.

##VIDEO113104##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.