Silvana Riciu, criticata aspru de doua mamici! Vezi ce reprosuri a primit legat de felul in care si-a amenajat casa si de mancarea pe care o gateste

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:11

In aceasta editie a emisiunii "Mama mea e cea mai buna" a concurat si cunoscuta interpreta de muzica populara Silvana Riciu.

Artista povesteste ca si-a cladit cariera cu greu, dar rezultatele nu au intarziat sa apara: "Am avut foarte multe probleme. Eu am plecat de jos si am ajuns unde sunt astazi. Nu mi-a fost usor deloc".

Silvana l-a cunoscut pe Marius acum 16 ani. S-au indragostit nebuneste unul de altul, insa dupa 15 ani de casatorie iubirea dintre ei s-a zdruncinat puternic. Au ramas impreuna totusi, de dragul copiilor.



"De dragul copiilor am zis sa trecem peste, sa ne intelegem bine, sa facem lucrurile sa fie ok pentru ei, pentru ca cei mici vor sa ne vada fericiti".

Dupa o zi plina de activitati, in care s-a rasfatat la salonul de infrumusetare si a luat lectii de sofat, Silvana vrea sa impresioneze si sa le dea gata pe invitatele ei la cina. Socul este mare atunci cand casa i se umple de 7 copii cu mamicile lor, iar spatiul devine neincapator.


La prima "inspectie" a celor doua mamici contracandidate, artista  nu scapa de criticile Anei Bac: "Toata casa ei este prea roz, prea mov, stralucitoare, cu sclipici. In casa este dezordine, imi displace. Consider ca imi agreseaza retina".

Nici meniul pregatit de Silvana nu a trecut testul mamicilor. Fiind in post, cantareata a omis sa gatesca fara carne, detaliu care a fost observat imediat de Ane.

"Pulpele de pui trebuie dezosate ca sa poata fi mancate de copii; cred ca este prea mult piper pe cartofi.
Nici nu m-am gandit ca trebuie sa o anunt ca sunt vegetariana. Este o perioada in care se tine post, iar majoritatea romanilor se tin de aceasta cutuma", a punctat Ane Bucur.

Cum a decurs intreaga discutie si ce critici a mai primit cantareata vedeti in materialul de mai jos:
##VIDEO137223##

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”