Silvia a pus ochii pe Aly?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 feb 2017, 19:18

Sosirea lui Aly în echipa vedetelor a avut un impact destul de mare asupra tuturor.

Majoritatea membrilor echipei vedetelor au luat venirea lui Aly ca pe un plus de forţă, însă Silvia s-a arătat mai mult decât încântată. Asta o mărturisesc chiar colegii ei: "Toată e numai un zâmbet acolo, frate...Nu ştiu de ce am eu impresia că Silvia e cea mai fericită că Aly a venit la noi în echipă.”

Cel care recunoaşte că se înţelege foarte bine cu Silvia şi că se simpatizează reciproc e chiar Aly: "Îmi place Silvia şi cred că mă place şi ea pe mine.

Încerc să menţin o relaţie de prietenie dacă se poate, o relaţie de amiciţie, e plăcut să placi pe cineva şi să fii plăcut de cineva."

Aly şi Silvia îşi petrec cât mai mult timp împreună, dezbătând subiecte plăcute atât pentru unul cât şi pentru celălalt, iar cârcotaşii nu pierd nicio ocazie pentru a face glume pe seama lor. "Tu cu ce te speli fată, pe dinţii aia de sunt aşa albi, că ne-ai orbit, zâmbeai aşa cu toată gura”, îi spune Cornel Silviei.







 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”

 

Taguri: