Silvia Chifiuc: "Am avut un moment in care i-am spus lui Petre ca mai bine nu mai formam un cuplu"

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:20

Sotia lui Petre Roman a venit in platoul "WOWbiz" in cadrul careia a vorbit despre iubirea lor ascunda in spatele scandalurilor care aua aparut in presa.

Aceasta a incepetu discutia spunand: "Nu pot sa fiu vinovata pentru prolemele altora. Am ales ce era mai bine pentru noi".

 

"Petre m-a convins ca nu avea rost sa fiu preocupata de asta. Am avut si un moment in care i-am spus ca mai bine nu mai formam un cuplu. El mi-a zis ca este o prostie.Este o armonia frumoasa. Ca in orice familie, avem si certuri, insa dupa ele impacarea este mai dulce.

Petre se ingrijeste foarte mult. Eu cateodata sunt invidioasa ca nu faca tata miscare si ca nu am atata grija de mine. Pentru asta il iubesc foarte mult. Iubirea daca exista, ea exista. Este foarte important sa acorzi un timp, sa acorzi atentie, sa te gandesti la momente deosebite", a marturisit Silvia Chifiuc.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.